Noutăţile ambasadei

  15.05.2017

  Reuniunea de debut a asociațiilor de moldoveni din Canada
  „Cooperare prin Comunicare”

  13 mai 2017 a fost marcat de un eveniment inedit - prima reuniune a asociațiilor de moldoveni din Canada - care a continuat seria de evenimente dedicate aniversării celor 25 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Canada și a prieteniei moldo-canadiene, organizate de către Ambasada Republicii Moldova la Ottawa.

  26.04.2017

  Reuniune interculturală, găzduită de orașul diversității culturale - Montreal

  Ambasada Republicii Moldova în Canada a participat, la 22 aprilie curent, la evenimentul cultural organizat în cadrul proiectului lansat de Biblioteca interculturală Côte-des-Neiges din or.Montreal,

  21.04.2017

  Solicitare de asistență în scopul lichidarii consecintelor ninsorilor abundente din aprilie 2017

  21 aprilie 2017

  Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene informează că, în scopul lichidării consecințelor ninsorilor abundente din aprilie 2017, soldate cu grave pagube materiale, Ministerul Finanțelor a deschis conturi bancare destinate colectării de fonduri.

  06.03.2017

  O întâlnire a Doamnelor Ambasadoare cu Speakerul Parlamentului canadian

  La 6 martie, Speakerul Parlamentului canadian Geoff Regan, a găzduit o întâlnire cu grupul diplomatic al Doamnelor Ambasadoare cu reședința la Ottawa, condus de E.S. Ala Beleavschi, Ambasador al Republicii Moldova în Canada.

  20.02.2017

  DOR - Datina, Obiceiuri, Rădăcini...

  Ambasada Republicii Moldova în Canada adresează cele mai sincere felicitări, recunoștință și urări de succes fondatorilor Asociației moldo-canadiene "DOR" din or. Toronto: Lilia Deșanu și Alexei Bodișteanu, Areta și Eduard Cojocaru, Ina și Dumitru Chircu, Daniela și Tudor Matei,precum și comunității de moldoveni din Toronto, care promovează cu dăruire și devotament pe teritoriul Canadei frumoasele noastre tradiții.